duminică, 7 iunie 2009

Si pinguinii sunt gay



Gradina zoologica din Bremerhaven, Germania, se poate mandri cu prima adoptie gay. Un cuplu de pinguini gay, care acum un an au refuzat avansurile femelelor aduse special pentru ei tocmai din Suedia, au adoptat la inceputul primaverii un ou, parasit de catre un cuplu de pinguini heterosexuali. Z si Vielpunkt, au clocit oul pe rand, pana cand, la sfarsitul lunii aprilie, au devenit fericitii parinti ai unui pui. Ingrijitorii de la zoo sustin ca pinguinii tatici sunt cei mai devotati parinti.

Well in your face, dragi crestini homofobi, care sustineti ca gay-ii nu ajuta la perpetuarea speciei. Sper sa nu se dea o lege care sa interzica casatoriile si adoptiile pentru pinguinii gay.

5 comentarii:

Om normal spunea...

Bai, stricati mai sunteti !!! Credca acei din zoo iau tinut atit de mult fara femela, ca sa le strice mintea ca si voua! Inca o dovada ca homosexualismul este ceva ce se aseamana cu manipularea! Cu ceva care se invata, sau vine din nevoia ca nu pot cuceri femei sau invers, barbati!...

Anonim spunea...

Draga Ana,...

M-am mirat cind ai scris comentariul tau la noi pe blog si inca ne-ai atacat la persoana... dar citindu-ti articolele de pe blog, am inteles: esti homo, iar ei asta si fac... Ei la inceput se ascund dupa o comportare frumoasa, apoi isi arata adevarata faţă. Nu te voi face stricată, şi nici nebună, nu îţi voi spune că ai creieri spălaţi... Vreau să îţi spun ceea ce ştii: Homosexualismul, este o urâciune în faţa lui Dumnezeu. Nu este o patologie, ci o poftă scârboasă, de care mulţi s-au lepădat, deci şi tu poţi... nu te lăsa manipulată de alţii şi de toate poftele acestea scârboase...

Daca vei avea ceva întrebări, adresează-te. Bucuros să te ajut.

P.S. Comentariul tău a nimerit în categoria spam...

AllGay spunea...

Draga Maranata,
Niciodata nu am ascuns faptul ca sunt gay, cu atat mai mult in fata ta. Sunt mandra cu ce sunt si nu cred ca sunt o uraciune in ochii lui Dumnezeu pentru ca El m-a creat,asa gay cum sunt.

PS si spre deosebire de tine nu am sa iti pun mesajul la spam. Cred ca toata lumea merita sa stie care este adevarata fata a crestinilor pocaiti. Asta in cazul in care pretinzi ca-i reprezinti.

Sarah spunea...

yupiiiii!!! normal ca si pinguinii sunt gay!, pt ca nu e ceva anormal in asta. foarte multe animale si vietuitoare suny gay si ele daca nu au judecate si Dumnezeu le-a creat perfect, atunci oamenii gay de ce sunt considerati defecti sau de ce sa fie judecati??

AllGay spunea...

My point exactly