luni, 20 iulie 2009

Libertatea un ziar anti-gay

Mare scandal mare in presa zilele astea. Fiul proaspat numite ministrese a invatamantului este gay. Defapt nici nu se stie sigur ca e gay, au dezgropat marii nostri zearisti niste poze pe internet, care il prezinta pe fiul doamnei Placinta in (citez din Libertatea) "ipostaze homosexuale". Mai mult de atat este "afiliat cu o grupare oculta cu tendinte sataniste". De unde au tras ei concluziile astea? Pe una dintre poze, undeva in fundal, se vede un poster cu trei pentagrame, simbol clar satanist. Hello, people! Din cate imi aduc eu aminte Metalica avea la un moment dat un poster asemanator si baiatul pare sa mimeze ca canta ceva rock in poza.
 Ma dispera, ma innebunesc ziarele din zia de azi. Numai cu porcarii ne hranesc mintile. Noi vrem informatii reale, documentate, nu niste "stiri" cu iz de barfa. 
 Comenturile de pe forumul ziarului Libertatea sunt si mai socante.
O oarecare alina spune: Oare daca ea nu e in stare sa-si educe fiul, se preteaza la a fi ministrul educatiei si tineretului?
Ce are una cu alta? Si de cand orientarea homosexuala se poate educa? Eu am fost educata intr-o familie heterosexuala, in traditia, daca pot sa spun asa, heterosexuala si uite ca tot gay sunt.
 Pana acum Libertatea nu a scris nimic pozitiv despre comunitatea LGBT. Parca fara sa stim cand sau de ce acest ziar ne-a declarat razboi si publica doar articole total dezinformate. Nu astept sa ma credeti pe cuvant, intrati pe situl lor si dati un search pe homosexual sai gay.  
Propun sa ne mobilizam si sa boicotam ziarul Libertatea pana cand o sa inceapa sa publice articole documentate si nu bazate pe parerile unor homofobi dezinformati.

 Daca esti gay, lesbiana, bi sau transgender putin cate putin libertatea ta e furata de ziarul Liberatea. Daca esti unul dintre cei care citeste acest ziar - nu-l mai cumpara. Daca ai prieteni care citesc acest zia, spune-le sa nu-l mai cumpere. Pentru ca schimbarea incepe odata cu noi.

Bafta la toti si o zi frumoasa in continuare.

Niciun comentariu: