miercuri, 14 octombrie 2009

Cand Scufita Rosie era Lesbiana partea II

Pentru ca Lupul nu mai stia cum sa agate fete, probabil agatase sau incercase sa le agate in perioada lui heterosexuala (adica pana la coming out), spunem probabil pentru ca Lupul este destul de secretos cu trecutul lui, asadar Lupul s-a apropiat de Scufita incercand sa inceapa o conversatie. Scufita nu era o persoana care sa incurajeze cersetoria asa ca la inceput nu l-a bagat in seama, dar pentru ca Lupul insista cu mormaieli neinteligibile Scufita a presupus ca Lupul se poate simti rau si e nevoie de o mana barbata care sa ia telefonul si sa sune la 112.

Scufita:
Ti-i rau? Sun la salvare?

In timp ce spunea astea Scufita isi cauta discret spray-ul cu piper prin buzunare. "Niciodata nu se stie peste cine dai" se gandea ea.

Acum, chiar daca nu ii place sa recunoasca, cand a auzit-o pe Scufita vorbindu-i Lupul s-a cam fastacit. El nu voia decat sa il faca gelos pe iubitul sau Vanatorul, care se pare ca l-a inselat cu Padurarul, si in nici un caz nu planuia sa se incurce cu o femeie. Auzise el ca fiintele astea sunt foarte complicate si greu de inteles si au si alte chestii incompatibile cu ale lui. Lupul a incercat sa se gandeasca repede la variante salvatoare prin care ar putea scapa de Scufita nesifonat, niciodata nu se stie cu o femeie, poate fi str8. In timp ce Lupul incerca sa se hotarasca daca cerseste o tigara de la Scufita sau doar o intreaba cum ajunge in centru, Scufita vazand ca Lupul e bine mersi s-a grabit la iubita ei Bunicuta, care o astepta acasa cu o cina cu lumanari si alte surprize pe care nu le putem dezvalui aici.

(va urma)

Niciun comentariu: