vineri, 9 aprilie 2010

De ce tac homosexualii


Pe 16 aprilie in USA se va tine (deja renumita) zi a tacerii. Zi in care elevii sau studentii gay au permisiunea oficiala a profesorilor sa nu spuna nimic. Asta asa ca un fel de protest. Am aflat de aceast mare eveniment hoinarind pe bloguri anti-gay, autorii carora sunt speriati si revoltati de nesimtirea omenirii homosexuale. Parintii care nu sunt de acord cu homosexualitatea sau cei care nu cred in existenta acesteia pot sa aleaga sa nu vina la scoala/facultate in aceasta zi, dar parintii trebuie sa motiveze absenta. "Daca toti parintii crestini ar lua atitudine la tot ce se intimpla azi in scoli, asa ceva nu s-ar intimpla si cei care lupta impotriva principiilor lui Dumnezeu nu ar mai avea nici o putere." - scrie o mama ingrijorata. E ok daca copilului tau ii sunt bagate prostii in cap la religie, gen daca treci pe langa biserica si nu iti faci cruce Dumnezeu te va pedepsi, dar fereasca sfantul sa folosesti cuvinte obscene ca gay, lesbiana, homosexual.
Ma gandeam cum ar arata Ziua Tacerii in Romania. Apoi m-ai amintic, aici in fiecare zi e Ziua Tacerii. Acum cateva zile Gigi Becali a rupt o sesizare de la Consiliul National al Descriminarii, asta dupa ce a facut si continua sa faca tot felul de declaratii tampite. Dar pana la urma ce poti sa ceri de la el? E doar un oier, nu? Altceva asteptam de la un prezentator TV, care se vrea pofesionist. E vorba despre Madalin Ionescu, care a declarat intr-o emisiune ca daca 20% dintre romani ar fi gay (asa cum a declarat Basescu) nu te-ai putea apleca pe strada. I am outraged. Deci daca sunt asa de multi heterosexuali, de ce nu se violeaza intre ei? Ei bine, o fac, dar intrebarea mea, dupa aceasta logica, este de ce se violeaza atat de putin?
Mi-ar placea sa se auda si vocea noastra macar din cand in cand, nu doar a tampitilor astora.
Da, si mai e un pic si vine GayFest-ul, ma astept la o revolutie. Acum ca muncitorul de rand, model Al Bundy, a ramas fara servici, poate au venit recuperatorii de la banca sa ii ia TV-ul in contul creditului, poate Doamne fereste nu are ce face acasa si vine peste noi sa isi verse excesul de heterosexualitate.

26 de comentarii:

Anca spunea...

16 aprilie e si ziua mea :) Ziua Tacerii, ce dragutz :)

Anonim spunea...

n-ar fi rau sa tina viata de tacere homosexuali care promoveaza stilul lor de viata.

AllGay spunea...

Eu nu promovez nimic si nici alti gay pe care ii cunosc. Acest termen este preluat de la pocaiti, ei sunt cei care promoveaza ura.

Anonim spunea...

a nu fi de acord cu ceva este egal cu ura???

AllGay spunea...

NU dar interzicerea unor drepturi sau reducerea la tacere a celor care au pareri diferite de a ta, este. E ura si discriminare.

Anonim spunea...

homosexuali au libertate sa vorbeasca. Tac din cauza ca aleg sa faca asa.

homosexuali au dreptul la viata, sunt si protejati sub lege ca si toti oameni.

unde este ura? mi-se pare mie ca acuzi fara un motiv

AllGay spunea...

Zici ca avem dreptul sa vorbim. Mi se pare normal sa fac asta intr-n stat democrat. Am dreptl la viata? Wow, cred ca esti mult prea generos. Gata, s-a renuntat la omoratul cu pietre?
Iar legea nu protejeaza absolut deloc un cuplu gay. Nu pot sa iau o casa prin programul prima casa, nu pot sa acumulez bunuri cu prietena mea, pentru ca nu se stie niciodata ce se poate intampla si cum poate reactiona familia. Si cu legile si protectia legala de care se bucura azi cuplurile gay din Romania, nici o instanta nu o sa ii dea castig de cauza partenerului/partenerei gay, ci familiei, care in unele cazuri nu mai vorbesc cu rudele gay ani de zile.
Ura este in atitudinea "unor" oameni care bat si tund in plina strada un transexual, doar pentru ca nu inteleg de ce el e diferit de ei. Tot ura e si cand se arunca cu pietre, oua si alte obiecte sau se huiduiesc participantii marsului pentru drepturile persoanelor LGBT.
Cat despre oamenii care aleg sa isi ascunda homosexualitatea. Well, o fac pentru ca ar avea de indurat consecinte, uneori, grave. Cum ar fi: pierderea locului de munca, batai, batjocuri, etc.

Anonim spunea...

Ai scris “Gata, s-a renuntat la omoratul cu pietre?”

Cine te vrea sa ucida cu pietre dintr-un stat democratic? Din nou, faci acuzatii fara un motiv.

Casatorie nu este un drept, este un privilegiu. Statul nu este fortat sa prevada o casatorie pentru citateni.

Fiecare om este protejat egal sub lege. Ceea ce vor homosexuali, adica si fie un grup special cu drepturile speciale, nu este drept si democratic. Va fi un grup mai protejat si un alt grup va avea de suferit din cauza legii specialei.

Ai scris Ura este in atitudinea "unor" oameni care bat si tund in plina strada un transexual, doar pentru ca nu inteleg de ce el e diferit de ei.” Dar oameni sunt batuti zilnic si din cauza asta avem si legele si jedecatori sa fie pedepsiti cei ce sunt vinovati. Nu este nevoie de o alta lege.

Tu spui ca cei ce nu sunt de acord cu homosexualitate au ura. Dar n-avem dreptul la gandirea libera si vorbirea libera? Sau vrei sa iei drepturi de a gandi si a vorbi liber?

Anonim spunea...

anonim, o sa fac un efort sa ti raspund, desi bati campii de a binelea si te contrazici. "casatoria nu este un drept, ci este un privilegiu", deci recunosti implicit ca persoanele str8 se bucura de privilegii in fata legii. aha, deci persoanele gay vor sa fie un grup privilegiat daca vor sa se casatoreasca. adica, n ar fi nicio problema daca eu m as casatori cu un barbat, m as bucura de un "privilegiu", dar daca as vrea sa ma casatoresc cu iubita mea, statul nu imi acorda acest drept, pentru ca, de fapt este un privilegiu rezervat altora. imi pare rau pentru tine ca iti consumi nervii pe acest blog, aici chiar nu avem nevoie de tine...pa pa, si incearca sa scrii corect. The Lesbian

Anonim spunea...

Casatoria nu este o institutie crestina, ci una sociala, ca atare reprezinta un drept al cetateanului, nu un privilegiu. In statul roman si nu numai, ai dreptul sa te casatoresti si daca esti musulman, evreu, crestin etc, inclusiv ateu. Legalizarea casatoriei intre persoanele de acelasi sex nu impiedica persoanele de sex opus sa se casatoreasca, nu inseamna "drepturi speciale", ci doar drepturi de care acum nu beneficiaza (asigurare medicala, dreptul la mostenire, obtinerea unui credit etc).

Anonim spunea...

Casatorie este o institutie creata de Dzeu. Statul s-a format din oameni creati de Dzeu. Plus, nu este scris in constitutie ca stat sa dea garantie de casatorie fiecaruie cetatean.

Ai scris “ ai dreptul sa te casatoresti si daca esti musulman, evreu, crestin etc, inclusiv ateu”. Ai uitat sa adaugi daca vrei sa te casatoresti cu o persoana de sexul opus si daca esti evreu, crestin etc, inclusiv ateu ai dreptate. Asa cum ai format decleratie este un fel de inselaciune.

Unde este limita daca deschis casatorie sa fie intre un om si altceva/alcineva? Cati se pot casatori la aceleasi timp, 2 sau 4 sau 5?

Anonim spunea...

Statul nu este obligat sa te garanteze casatorie

AllGay spunea...

Draga anonim, statul ne garanteaza niste drepturi, inclusiv dreptul la casatorie.
Hai sa iti arat cate drepturi garantate de constitutia romana imi sunt incalcate:

ARTICOLUL 15
(1) Cetăţenii beneficiază de drepturile şi de libertăţile consacrate prin Constituţie şi prin alte legi şi au obligaţiile prevăzute de acestea.
Deci spune clar aici ca acest document imi consacra niste drepturi. Dar unde sunt ele?

ARTICOLUL 46
Dreptul la moştenire este garantat.
Daca eu iau o casa impreuna cu iubita mea si se intampla ceva cu ea nu ma ajuta in instanta nici un contract. Matusa mea se judeca cu fiica sotului ei decedat de 3 ani.

ARTICOLUL 48
(1) Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între soţi, pe egalitatea acestora şi pe dreptul şi îndatorirea părinţilor de a asigura creşterea, educaţia şi instruirea copiilor.
Vezi, zice intre soti, nu intre un barbat si o femeie. Si constitutia garanteaza dreptul la casatorie, drept de care eu nu dispun.

AllGay spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

N-am fost inteles si voi scri in engleza sa fiu inteles. The state does not garantee marriage for anyone, that is a privilege that you have, to seek and find someone to marry and then marry but the state is not obligated to provide marriage for you.

AllGay spunea...

ARTICLE 48
(1) The family is founded on the freely consented marriage of the spouses, their full equality, as well as the right and duty of the parents to ensure the upbringing, education and instruction of their children.

Anonim spunea...

@anonim: I thought my previous comment had made it clear that by marriage I did not mean the ceremony officiated in church. Hence the 'muslims and atheists can get married' argument. Call it 'civil partnership' if 'marriage' offends your Christian sensibility, but the issue at stake here is simply giving same sex persons the same legal rights as heterosexual married couples. Notice I said 'persons' and 'couples', not groups, reptiles, mammals or what have you. Nobody is pushing any limits here. Gay animals have more rights anyway, lol. Throw in 'consenting adult same sex persons' for good measure. You can object to same sex 'marriage' for religious reasons, but not to the kind of social contract I'm refering to, since this exists all over the world. I don't see why this kind of contract should be restricted to your (group's) religious view of it: same sex marriage does not prevent (Christian or any other) heterosexuals from getting married, and not even all Christians are against it.

Erik Brewer spunea...

The state must guarantee you protection and must punish those who break the law. These are requirements. The state is not required to make sure that you get married.

The institution of marriage, whether religious or civil was instituted by God, not Christianity or the church. Read what was written more carefully. The state borrowed the idea from God.

Once you open the door then what gives you the right to decide where to draw the limit (people and horses and whatever)?

Here is an article on why same sex marriage is a bad idea.

http://erikbrewer.wordpress.com/2009/06/29/why-is-gay-marriage-a-bad-idea/

http://erikbrewer.wordpress.com/2009/09/10/why-are-the-plans-of-homosexuals-diabolical/

http://erikbrewer.wordpress.com/tag/homosexuality/

AllGay spunea...

ARTICLE 15
(1) All citizens enjoy the rights and freedoms granted to them by the Constitution and other laws, and have the duties laid down thereby.

ARTICLE 16
(1) Citizens are equal before the law and public authorities, without any privilege or discrimination.

Statul roman este laic, iar biserica (religia) separata de stat. Locul religiei e la biserica, nu in legislatie.

Erik Brewer spunea...

crestini fac si ei parte in a crea si a implini legislatie. Nu poti spune ca ei nu pot face parte din legislatie daca sunt crestini.

Plus, toti cetateni sunt protejati sub lege si au the same rights. Nu este nevoie de o legistlatie speciala pentru homosexuali, asta ar crea o clasa de oameni special si n-ar mai fi egalitate.

AllGay spunea...

Dar asta e problema ta. Nu vrem si nu cerem o legislatie speciala. Vreau doar drepturile de care tu te bucuri la ordinea zilei. De ce pentru mine acestea ar fi speciale?

Erik Brewer spunea...

ai drepturi, esti protejat sub legea ca mine si ca orice om

AllGay spunea...

Citeste mai sus. Nu sunt asta e problema. Articolele ce le-am citat din Constitutia Romana sunt drepturi de care eu nu beneficiez.

Alina spunea...

De fapt asta e si problema homosexualilor, ei nu numai ca nu vor sa taca, mai mult ei vor sa defileze pe strazi si sa arate cit sunt ei de diferiti. Ce asteptari aveti de la parinti... sa taca si sa permita ca copiii lor sa fie aburiti cu tot felul de informatii cum ca ar fi altcineva sau altceva. Eu cred ca daca esti un om care respecti legislatia actuala si esti bun in ceea ce faci nimeni nu iti va reprosa de ce orientare esti.

Anonim spunea...

cred ca am ajuns mai rau decat paganii..voi..toti care sunteti diferiti de ceilalti..emo..gay..lesbi..pai daca nu aveti educatie?daca nu cautati sa va educati voi pe voi insiva?..daca nu cautati calea Bisericii?..pacat ca omul de astazi nu crede in diavol..bai..dar vad ca persstati in nebunia voastra..vreti revolutii..sa umblati pe strada cum vreti voi..unde o sa ajungem cu oameni rataciti ca voi?mai..asa cum ati crescut,( ma refer de la bebelus-baiat/fata-adolescent-adult-batran) asa o sa si muriti..o sa vina moartea fie ca vrem fie ca nu..de ce nu cautati si calea Bisericii?pentru ca..aceasta cale pe care voi o urmati, nu e cea dreapta..e pervertita..diavolul isi bate joc de sufletul oamenilor cand acestia nu Il cauta pe Dumnezeu..

AllGay spunea...

@Alina, sunt om, am drepturi, nu am sa tac in timp ce acestea imi sunt incalcate.
@ anonim, noi toti care suntem altfel decat ceilalti? Ce vrei sa spui cu asta? Lumea e diferita, toti suntem diferiti. Avem gusturi diferite in ce priveste muzica, arta, moda, etc. Suntem creati diferit, cu ochi albastri sau negri, inalti sau scunzi, destepti sau cu un IQ mai mic, heterosexuali sai gay. Lumea diferita. Biblia sustine acest lucru. Si sa mai stii draga anonim, ca Diavolul isi bate joc de sufletul oamenilor si prin legalism, sper ca ai auzit de cuvantul asta. Daca nu documenteaza-te.