miercuri, 9 iunie 2010

Copiii nostri sunt mai destepti decat ai lor



Gata. E demonstrat stiintific. Lesbienele cresc copii mai destepti si mai echilibrati din punct de vedere emotional si psihologic decat cuplurile heterosexuale. Studiul s-a facut timp de 10 (zece) ani, pe 77 de familii de lesbiene, ce si-au facut coming out-ul inainte de conceptia copilului. Nanette Gartrell si Henry Bos, realizatorii studiului, au sustinut ca sunt surprinsi de diferente. Se pare ca acestia se asteptau sa nu fie nici una. Daca pana acum se credea despre copiii crescuti intr-o familie gay ca sunt la fel cu cei crescuti in familii heterosexuale, acest studiu da peste cap toate preconceptiile. NU suntem parinti la fel ca parintii heterosexuali. Se pare ca suntem mai buni. :) Articolul din Times il gasiti aici.

6 comentarii:

Robert spunea...

Bãgati-vã unghia în gât =))
Foarte tare :P

Anonim spunea...

la pirnaie cu voi spurcatilor!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

bine era pe vremea lui ceausescu ca va baga la pirnaie pe toti poponarii ...!!!

antifoggots (antibulani ,) spunea...

scirbosilor futu/va rasa in gura , muistilor , curistilor , limbistelor , in IAD o sa fiti aruncati ~~!!... acolo este soarta natiei voastre ...

AllGay spunea...

Ei bine, eu nu am reguli pe blog ca si Alex Curbet, sa sterg comenturile care nu imi convin. Imi pare rau ca vedeti lucrurile asa draga ANONIM si ANTIFOGGOTS, dar fiecare dintre noi am fost creati diferit. Ceea ce nu inteleg eu este ce va deranjeaza atat de mult? Faptul ca s-a dovedit cu un studiu ca putem fi parinti buni sau indeia ca putem fi parinti mai buni decat voi? Eu personal cred, stiu ca voi fi un parinte mai bun decat voi. Pentru ca nu imi voi invata copilul sa urasca.

Madalina-Claudia Murarescu spunea...

LOL, nu cred ca sunteti parinti mai buni. cred doar ca copiii lezbienelor cresc cu niste conceptii mai bune despre viata (incepand cu toleranta, ca no, si asta iti dezvolta putin mintea). faptul ca familiile religioase pun mintea copiilor intr-o cutie pana creste in forma patrata, e alta fata a monedei.
dar hai, ca singura chestie cu care ne-ati luat e ca sunteti mai deschisi la minte decat unii care sunt, sa zicem homofobi.
da daca eu fac un copil cu steven hawkins si il cresc gay-friendly? e, sa vedem cine castiga la olimpiada pe tara. al meu sau al vostru?