marți, 20 iulie 2010

Internetul gay



Pe Ziare.com, gasiti o stire, sustinuta pe la spate de un studiu, ca Homosexualii sunt mai predispusi sa isi faca profil pe Facebook si Twitter. Poate ca heterosexualii nu au atata internet. Eu zic sa se dea cate putin, ca sa ajunga la toti.
In alta ordine de idei, cei de la Noua Dreapta sunt scandalizati si au cam inceput sa le tzatzaie funduletele. Au aflat ca in Argentina s-a legalizat casatoria gay. Poate ii vedem in cateva zile in Piata Universitatii scandand: Romania nu va vrea! si Argentina, pamant romanesc!
Ratacind pe net am gasit mai multe variante ale aceluiasi articol, care basically spune ca Walt Disney a fost mason de gradul 32 (whatever that means), homosexual - deci molestator de copii si avea un plan secret de a spala mintiucile copiilor.
Bloggerul meu preferat Alex Curbet este plecat in concediu. Pacat, chiar voiam sa vad ce ii mai trece prin creierasul ala al lui luminat. Cred ca vine cu un sac de invataturi din concediu. Ma intreb unde o fi fost. Sper ca in Rio sau macar in Varsovia. Poate a mers sa picheteze parada gay de acolo. Oh boy, oh boy, abia astept sa se intoarca.

Well, so long ... guys.

Un comentariu:

Anonim spunea...

=)) "Argentina pamant romanesc"...?!???
=)) Tareeeeeeeeeeeeeeee :))