sâmbătă, 21 august 2010

Sub acoperire

Am gasit urmatorul anunt pe unul din siturile de specializare gen vand/cumpar.

Fata lesbi caut baiat gay
Sunt o fata din ct am 27 ani caut un baiat gay ptr acoperire, rog seriozitate, nu accept bisexuali ptr ca nu doresc relatiii sexuale cine e disponivbil sa/mi scrie pe

6 comentarii:

Stoicescu A. spunea...

Eu am renunțat de ceva timp să mai dau impresia că sunt cu fata X sau cu nu știu ce altă gagică Y. Cineva vrea să mă bănuiască, bine. Cine vrea să afle, să mă întrebe direct! Văd eu ce răspuns îi dau, după persoană și după cum am chef.

Iulia spunea...

Asta am facut si eu ,pana mi-am facut coming-out-ul.A fost amuzant.

Sebbie spunea...

Hilara situatia as zice eu.. dar si greu de dus o viata dubla la un moment dat te saturi si numai suporti!

Anonim spunea...

daca mai este valabil anuntul, te rog sa imi scrii pe davidatu@yahoo.com. Multumesc. David

dulcegurita85 spunea...

Ma numesc Tavi si dc mai este valabil anuntul,suna-ma te rog sau da-mi un mesaj si te sun eu pe nr. 0762342830. Am un moral deosebit si ai sa te convingi.Astept raspunsul tau.

dulcegurita85 spunea...

.Buna seara! Ma numesc Tavi ,am 38 de ani,sunt un tip gay din Oltenia,intelectual,serios,linistit,educat ,manierat, sufletist si caut o fata lesbi asemeni.Nu am vici ,nu fumez si nu consum alcool . Anuntul este foarte serios si vreau sa fie tratat ca atare.Exclus persoanelor care intentioneaza sa faca glume de prost gust. Sper sa existe o asemenea persoana serioasa.Ma puteti contacta la tel 0762342830.Nu raspund la nr privat. O zii superba va doresc.