sâmbătă, 4 septembrie 2010

Despre secte gay si altele



John Travolta are preferinţe homosexuale, scrie ziarul Romania Libera. Mai mult de atat se pare ca face parte si dintr-o secta gay. Wow. Cand vine secta asta si in Romania? Ma intreb cu ce se ocupa sectantii astea gay? Make gay love, ban str8 sex?
In alta ordine de idei austriecii gay nu mai sunt interesati de casatorie. Eu zic sa se dea cate putin ca sa ajunga la toata lumea, poate ne pica si noua o casatorie doua.



Intre timp pocaitii ne-au lasat sa ne lafaim in homosexualitatea noastra si si-au mutat atentia catre scolile publice. In frunte cu cativa emigranti romani stabiliti in America s-au gandit sa aduca homeschooling-ul si in Romania. Se pare ca scolile publice sunt niste inchisori unde "Copiii sint fortati sa stea 6-8 ore pe zi, timp de 10 ani, in salile de clasa. Intreb, ce crime au facut copiii tai pentru a justifica aceasta pedepsa ingrozitoare?" Ce inseamna scoala? "Guvernul forteaza milioane de copii sa stea in cutii, numite sali de clasa, cu alti 20-30 copii-detinuti, 6-8 ore pe zi, 5 zile pe saptamina, timp de 10 ani. Copiii trebuie sa se supuna gardienilor (profesorilor) de care se tem sau care le sint antipatici. Trebuie sa studieze subiecte care le urasc sau ii plictisesc. Ei trebuie sa se asocieze numai cu copii de virsta lor, care ar putea fi violenti sau deranjati emotional. Trebuie sa isi faca temele sau sa studieze pentru testele necesare sa treaca clasa." Saracii copii trebuie sa stea inchisi in scoala si sa invete materii inutile cum ar fi matematica, chimia, astronomia si alte porcarii din astea, cand ar putea foarte bine sa stea acasa cu parintii si sa invete Istoria Biblica, singura istorie adevarata si sa vada filme educative ca Cartea Cartilor. Ca doar vine Isus in curand si tre sa treaca un examen crestinesc ca sa ajunga in cer, iar daca Isus intarzie cu 100-10 000 de ani trebuie pregatita o noua generatie de ostasi ai Domnului.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Awwww, dear God, asta mai lipsea acum!

Unknown spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

Madalina-Claudia Murarescu spunea...

uai, vrei sa-ti zic o chestie tare? in america (gods bless it) 70% dintre cetateni au fost mai mult decat de acord cu ideea (bine ca nu s-a pus in practica) sa se scoata teoria evolutionista din scoli si sa ramana doar teoria ca ne-a facut dumnezeu, dupa chipul si asemanarea lui, din pamant.
Am facut si eu anul trecut un om de zapada. Il chema Thomas si i-am pus fularul meu. N-a prins viata, dar no...era simpatic.
Cat despre scoli, mie-mi convine. Si asa nu mi-a placut generala si liceul si ma certam ba cu profii ba cu colegii. Auzi? da daca parintii sunt porno-satanisti pot sa ii invete pe copii cum sa sacrifice cainele vecinului fara sa fie prinsi? zic si eu