marți, 12 octombrie 2010

Realitati imobiliare din gradina carpatina

E naspa sa stai cu chirie. Platesti 240 EUR, asta numai asa ca sa nu stai in gara, cu toate ca diferenta nu este prea mare. Proprietarul vine cand vrea, cu cine vrea. Am hotarat sa devin proprietar, ca tot e la moda. Ieri am vizionat o garsoniera intr-o zona linistita, pe la Preciziei. Intr-adevar, zona era destul de linistita la acea ora, pe la 18,00. Majoritatea locatarilor inca dormeau. Cei care au reusit sa se trezeasca o luau agale spre barurile-bomba amplasate strategic in jurul blocului. Bloc retras, chiar si de politie. Nu cred ca are vreunul curaj sa treaca pe acolo. Spatiu suficient cat sa iti pui un pat. Era misto ca direct din pat ajungeai oriunde: baie, iesire, bucatarie. De fapt totul era in pat, daca stau sa ma gandesc. Am spus ca ne mai gandim. Ne era mila de pisica. Nu cred ca avea si ea loc acolo.
A urmat o a doua vizionare. Ne-am intalnit cu proprietarul/proprietarii (un mos buhait de betie si un tanar cu fata de urmarit general) la metrou Aparatorii Patriei. Blocul de garsoniere era acolo in zona, dar trebuia sa mergem cu ei intr-o masina. Am zis pas.
Cei de la Confort City au oferte misto. Rate la dezvoltator pe 15 ani. Apartamente frumoase, proiecte misto, zona intr-adevar linistita. Intr-un camp undeva mult dupa iesirea din Bucuresti. Nu e neaparata nevoie de masina ca sa stai acolo. Oricum iarna nu poti iesi, cine deszapezeste campul?
Mare e gradina ta, Doamne, si tentante sunt ofertele.

Un comentariu:

adi spunea...

salutare ,am "pierdut" o grmada de vreme azi pe blogul tau ,citindu-i iubitului meu cateva dintre postarile tale .
astia suntem noi,profunfi ,veseli dar si tristi .suntem gay ,dar suntem mandri ca stim sa iubim cu adevarat.