miercuri, 30 septembrie 2009

Cand Scufita Rosie era Lesbiana partea I

Undeva intr-un oras de provincie, intr-o tara gay-friendly locuia o fata, de fapt i-am putea spune femeie, pentru ca nu mai avea de mult 18 ani, ci putin trecut de 25. Toata lumea ii spunea Scufita Rosie, pentru ca ii placea sa poarte mereu o bandana rosie.
Intr-o zi Scufita Rosie se intorcea acasa de la serviciu, pentru ca era o femeie independenta, care nu avea nevoie de un barbat pentru a o intretine. A trecut pe la supermarket pentru ca sa faca cumparaturi. Dupa ce a facut cumparaturile si le-a verificat pe fiecare in parte dupa lista Scufita s-a grabit acasa la iubita ei Bunicuta. Desigur s-ar putea interpreta de aici ca iubita Scufitei era batrana, dar nu este adevarat. Bunicuta e o femeie coapta, care stie ce vrea de la viata, exact genul Scufitei. Asadar Scufita nu avea nici o problema cu varsta iubitei sale. Si daca cineva incerca sa comenteze le amintea imediat de Ellen Degeneres si Portia De Rossi.
Pentru ca era coada la casa de marcat si pentru ca intarziase deja destul de mult acasa, Scufita s-a hotarat sa o ia pe scurtatura prin parc. Nu i se parea deloc periculos, mai ales ca facuse ceva cursuri de karate.
Intre timp, pe o banca, pe undeva prin parc, Lupul se certa cu iubitul sau Vanatorul. Putem doar ghici motivul certei lor, dar nu merita sa ne complicam cu ghicitul, era oricum o chestie de baieti. La un moment dat Lupul, extrem de suparat, s-a ridicat de pe banca si a plecat. Vanatorul, foarte afectat de gestul Lupului, a inceput sa planga cu fata intre palme (da, si baietii plang cateodata).
Cum mergea Lupul suparat, pe o alee, o intalneste pe Scufita. Si cu toate ca Lupul stia ca este gay, dar fiind foarte suparat, din oricare-ar-fi-fost-motivul pe prietenul sau, a hotarat sa o agate pe Scufita Rosie.

(VA URMA)

Niciun comentariu: