luni, 12 octombrie 2009

Bau-Bau reloaded

Dupa doar o saptamana m-am intors in apartamentul parintilor prietenei mele. Toata atmosfera prietenoasa, totul bine si frumos. Am vorbit iarasi politica cu tatal ei, am laudat mancarea gatita de mama ei. Totul mergea perfect. Seara ne-am culcat in camera ei. Trebuie sa amintesc ca apartamentul este semidecomantat cu un sistem acustic foarte bun, probabil preluat din amfiteatrele antice. Deci atmosfera foarte comfy. Pe la 23 am anuntat parintii ca ne culcam si am mers in camera ei sa ne facem de cap. Well. Am avut cel mai naspa cosmar ever.
Secventa 1
Noi in camera ei facem dragoste. Eu incercand sa ii acopar cu mana tipatul ce ar urma sa iasa. Mama ei intra incet in camera ca sa ne intrebe daca e totul OK sau daca mai avem nevoie de ceva.

Secventa 2
Toata familia adunata la bucatarie pentru a lamuri situatia. Eu trag tremurand dintr-o tigara. "Dar Doamna, nu e ceea ce pare. Eu vreau sa ma casatoresc cu ea... Aaaa, cand va fi legal."

Secventa 3
Noapte, ploua (a a plouat ieri si acolo), frig, gara. Eu si cu prietena mea asteptam pe peron primul tren cu destinatia Bucuresti Nord.

Well. Ma bucur ca nu s-a intamplat nimic din cele de mai sus. Cea mai nasoala faza a fost cand a intrat mama ei, dupa ce m-a auzit ca tusesc o juma' de ora (am alergie la penele din perne, stiu, e ciudat) sa ne intrebe daca vrem ceai. Ne-am facut ca dormim, dar tot ne-a prins tinandu-ne in brate. But friends do that too, right?

2 comentarii:

drooopy spunea...

:) povestea asta imi trezeste amintiri foarte familiare... in cazul meu, mama ei nu s-a prins niciodata (am mers ani de zile in casa aia si am ramas peste noapte de nu stiu cite ori cu zgomote, gesturi etc.); mie mi se parea totul foarte evident, dar... :). aici as putea sa o fac pe psihanalistul si sa spun ca de fapt s-a prins, dar a aruncat repede 'revelatia' in subconstient bla, bla, desi nu prea cred. singura tensiune existenta intre mine si familia ei o cream pina la urma eu; ei nu aveau nici o treaba :).

AllGay spunea...

Da, la mine e la fel. Totul e doar in mintea mea, iar ei se poarta cu mine super.