luni, 19 octombrie 2009

I love you, but i'm not in love with you




I love you, but i'm not in love with you. Niciodata nu am putut intelege expresia asta. Mereu am vazut-o doar ca pe o scuza pe care ar folosi-o Shane ca sa ii spuna unei blonde, cu care a avut un one night stand, back off.
Dar ce te faci cand te trezesti intr-o zi ca tii la cineva, dar parca altfel. Te intrebi mereu daca e intradevar dragoste, daca asa trebuie sa simti, te vrei inapoi pe tine, cea dinainte de relatie, poate te ia cu cosmaruri uneori, poate totul devine mult prea serios, mult prea repede. Daca acum o iubesc, dar maine n-am sa mai simt acelas lucru? Daca ii frang inima bietei fete?
Pana la urma ce inseamna sa iubesti pe cineva? The sex is great, is this enough? Sa vrei sa o tii in brate? Sa vrei sa iti bei cafeaua de dimineata alaturi de ea? Sa simti ca nu mai poti de dorul ei daca nu o vezi doua ore?
Cred totusi ca iubesti pe cineva atunci cand ai puterea sa ii dai drumul stiind ca ai putea sa nu o mai primesti inapoi. Mi-ar placea ca cineva sa poata face asta pentru mine.

Un comentariu:

printzesa spunea...

mmmm... delicious cookies!!!