miercuri, 27 ianuarie 2010

Ce boli mai au homosexualii azi



Am gasit un manual/pamflet/carte/document medical de prin 2005 editat de editura Christiana "Bolile homosexualilor un document medical la zi"
Acest document sau ce se vrea el a fi incepe cu o prefata in care am gasit urmatorul pasaj:

"Lesbienele nu trebuie să omită efectuarea regulată a testului screening pentru cancerul de col uterin, aşa-numitul test Babeş-Papanicolau, test la care, pentru a creşte aderenţa acestor persoane la testare, există chiar o variantă de autotestare. Toate prostituatele care încep activitatea sexuală comercială, indiferent de vârsta pe care o au, ar trebui să participe la screening-urile pentru depistarea infecţiilor cu papilomavirusuri, scăzând astfel, într-o oarecare măsură, şansele de a face cancer de col."

Ce ar trebui sa inteleg de aici? Ca lesbienele = prostituate?
Urmeaza apoi cauzele homosexualitatii. Concluzia e ca este improbabil sa ne nastem asa, deci asa devenim in urma unor decizii sau traume (violuri de catre persoane de acelas sex, te mangaie unchiul cel drag altfel decat de mangaie tati, etc). Ok, dar sa trecem mai departe, la bolile propriu zise.

Se stie bine ca barbatii homosexuali tin mai mult decat cei heterosexuali la imagine astfel „dorinţa bărbaţilor homosexuali de a avea o greutate redusă îi expune la risc înalt pentru boli ale comportamentului alimentar”.
„Bolile psihiatrice sunt mult mai frecvente printre
homosexualii activi în comparaţie cu heterosexualii activi. Bărbaţii homosexuali au două sau mai multe boli psihice de-a lungul vieţii în comparaţie cu persoanele
heterosexuale”.


"Documentul medical la zi" continua pe acelas ton si sfarseste cu un capitol de concluzii. "Documentarul medical „la zi”, cuprins selectiv în acest mic volum, arată cu prisosinţă, obiectiv şi statistic, că homosexualitatea nu este doar o boală în sine, de natură psihosocio-educaţională***, ci atrage în mod fatal după ea numeroase alte boli şi perver-siuni, ce primejduiesc pe termen lung nu doar sănă-tatea unor indivizi izolaţi, ci şi pe aceea a întregului corp social... aşa că nu este nicidecum de mirare că din rândul homosexualilor (fie bărbaţi – gay, fie femei – lesbi) se ivesc, proporţional, cele mai multe cazuri de pedofilie sau incest, aşa cum rezultă din anchetele citate."

Ma uimeste ca in Romania secolului 21 se mai scriu astfel de aberatii.
Pentru documentul complet clic aici



*** Homosexualilor le place – contravenind şi în această privinţă concepţiei creştine despre om ca făptură liberă şi responsabilă – să invoce o pretinsă „fatalitate genetică”. Dar o „genă a homo-sexualităţii” nu s-a descoperit încă, iar argumentul fatalist cade, dincolo de orice alte considerente, în faţa numeroaselor cazuri de homosexuali vindecaţi. Ca să nu mai spunem că, invocând astfel determinarea genetică, în chip de scuză universală, orice aberaţie comportamentală (inclusiv pornirile criminale) ar putea să pretin-dă legitimitate „naturală”!

3 comentarii:

wannabegay spunea...

trebuie sa ai in vedere cine e editorul: editura christiana sau ceva de genul. e normal ca o editura apartinand unei institutii religioase sa publice astfel de mizerii.

Dak spunea...

Mersi pt. link. Acum pot sa sterg porcaria de la docs. O gasisem cu ceva vreme in urma, o salvasem cu gand s-o citesc si s-o comentez, n-am citit-o decat f. f. partial, dar nici nu-mi venea s-o sterg, pt. k nu mai gaseam adresa. :p
Acum gata, m-ai salvat!!

Anonim spunea...

Ce dracu are de a face crima cu homosexualitatea? Geez, astia is tampiti! Le recomand "FOR THE BIBLE TELLS ME SO"