luni, 25 ianuarie 2010

De ce se tem crestinii de homosexuali



Stiu revin la aceeas tema, crestinii vs noi gay-ii, dar ma dispera bunii samariteni care ma (ne) inconjoara cu dragostea lui Dumnezeu si mai ales speranta de a ne converti la heterosexualitate. Tot felul de situri si programe care afiseaza mesaje de tipul "Looking for help to leave Homosexuality? START HERE" "Speranta si vindecare pentru homosexuali. Schimbarea este posibila."
Alex Curbet (un feroce bloger anti-gay) spune ca suntem imorali si meritam sa murim. Cred ca daca ar fi dupa el s-ar fi implementat de mult pedeapsa capitala pentru asa o uraciune ca atractia fata de persoane de acelas sex. Asa ca in tarile civilizate, Iran de exemplu sau Germania nazista (pacat ca s-a dus).
De fapt de ce le e frica acestor oameni? De ce li se ridica parul pe maini de fiecare data cand un alt gay steps out of the closed?
Se pare ca acestia se tem ca "imoralii insistă în mod agresiv ca o întreagă populaţie să le preia “valorile”." Imoralii, adica noi, insistam ca toti sa fie gay. Oh, no, please, no. Noi suntem totusi o elita, doar cei mai buni dintre cei mai buni ajung gay, deci va rog take a number.

Un comentariu:

Blindius spunea...

Te aştept pe 03.02.2010,ora 9:00,la mine pe blog.Există şi sprijin!eu unul nu sunt de acord cu defilările şi travestiţii.Nu mi se par decente astfel de lucruri.Cam acesta ar fi singurul lucru ,singura acţiune care mă enervează în ceea ce priveşte gay-ii.