vineri, 26 februarie 2010

Biserica si sexu' reloaded



Am dat peste un blog (nu vreau sa ii dau linc pentru ca nu sunt interesata sa promovez astfel de bloguri) unde o tanti intreba ingrijorata:
Întrebarea mea este următoarea (nu este o ironie la adresa nimănui): Se vorbeşte în Biblie despre preludiu şi poziţii sexuale? Poate este păcat ca femeia să stea deasupra din moment ce trebuie să fie supusă şi un ajutor? În timpul actului sunt interzise săruturile pe abdomen, spate şi gât? Dacă în zona genitală este păcat, mă gândesc că şi în alte locuri în afară de gură e la fel. Mai precis, scrie în Biblie despre cum e bine să faci dragoste? Aş fi fericită să citesc un pasaj în care sexul oral să fie interzis pe nu ştiu ce motiv, numai că vreau ceva concret, să se zică clar: „atingerea zonei X este păcat capital pentru că…” nu aşa, de departe, că Dumnezeu a vorbit de împreunare şi că această formă de sex nu este o împreunare…

Raspunsurile asupra problemei sunt cat se poate de variate. Doriana (nici cea mai vaga ideie cine e, dar e clar cat de ingusti sunt ochelarii ei de cal):
Buna ziua! Sexul oral este un pacat. In Biblie este scris nu numai despre sodomie ci si despre gomorie( daca nu ma insel, asta inseamna sex oral). Stiti ce este culmea? Se tot vorbeste despre sex oral si chiar sex anal, dar oamenii au uitat sa se mai imbratiseze si sa sarute alte parti ale corpului care ofera placere. Merg direct "la tinta" pentru ca nu mai au timp sa mangaie, sa sarute, sa invaluie cu dragoste persoana iubita. Eu cred ca erotismul de azi este inuman si de multe ori ma gandesc la frumusetea actului sexual. E multa salbaticie in actiunile noastre azi si prea putina tandrete. Va felicit pentru ca raspundeti la astfel de intrebari, putini sunt cei care le abordeaza. Numai bine! Eu as zice asa pentru cei ce sunt tentati de sexul oral: ganditi-va, ati putea face asta daca Dumnezeu ar fi langa voi? El oricum stie tot, dar imaginati-va ca Iisus e langa voi.
Dumnezeu sa ne lumineze mintile si ne linisteasca sufletul!


Wow deci drago tovarase lesbine, la sedinta de seara hotarati care dintre voi este barbatul si folositi doar pozitia misionarului. Jesus is watching.

P.S. La cererea cititorilor public linkul blogului in cauza. Mai multe aberatii puteti citi aici

Un comentariu:

Anonim spunea...

Pe bune ca trebuie sa publici adresa blogului ala, are un umor involuntar absolutely insane (pun intended), am crezut ca mor de ras citind. Nevermind, l-am gasit wow super funny.