miercuri, 7 aprilie 2010

Ther is a cure for gaynes


CNN a deschis o dezbatere "Homosexuality, Is it a problem in need of a cure?” privind o lege veche de 60 de ani, care impune statului american sa caute un leac pentru homosexualitate. O nu stiu ce asociatie de pediatrie din USA sustine ca nu exista o cauza genetica a homosexualitatii, deci un oarecare psihoterapeut crestin Cohe sustine ca homosexualitatea este reversibila. Nu stiu daca oamenii din Zimbabwe au auzit de aceste teorii sau nu, dar ei au gasit solutia vindecarii de acesta maladie grava. Violul. Lesbienele sunt violate, uneori ciar de membrii familiei, pentru ca lesbians need just a good dick, nu-i asa? Iar barbatii gay sunt fortati in relatii heterosexuale, poate-poate le trece.
Mi se pare mie sau de cand mi-am dat eu seama ca sunt lesbiana e tot mai greu sa fii gay. :)

5 comentarii:

Erik Brewer spunea...

Homosexualitate este imoralitate la fel ca si viol si sexul inafara casatoriei (fortat sau de buna voia). Deci ei trec de la un pacat la un alt pacat. Solutie pentru homosexualitate este Domnul Isus Hristos, adica prin credinta in el un homosexual sau o lezbiana poate-i fi schimbata mentalitate si luat sub robie pacatului.

Anonim spunea...

Sa fie ea a naibii de treaba daca e corect asa! Cum dracu' sa supui la viol niste femei nevinovate?
Asta e o tampenie mare. MARE DE TOT!!!
Cat despre barbati gay fortati in relatii hetero... e si asta alta porcarie. Cu ce faci sex cand n-ai erectie?!?

Erik Brewer spunea...

Daca o fata este violata ea nu este vinovata. Omul care a violat-o este vinovat de imoralitate. Imi cer scuza daca n-am scris clar ceea ce vroiam. O fata violata este nevinovata, repet din nou sa nu fiu inteles gresit.

AllGay spunea...

Sunt de acord cu tine Erik. O fata violata nu are nici o vina in ceea ce i s-a intamplat, dar nu despre asta am scris, ci despre faptul ca uneori dorinta de a scapa oamenii de "imoralitate"/homosexualitate duce la astfel de actiuni.

Erik Brewer spunea...

Bine, eu scriam lui Alexiuss si nu tie.