duminică, 6 iunie 2010

10 metode de a te vindeca de homosexualitate



Esti gay, lesbiana sau trans. Biblia sustine ca homosexualitatea este o deviere si un pacat. Acum aceeasi biblie spune ca este pacat sa nu impreuni vitele de 2 soiuri diferite, sa nu mananci nimic cu sange (nici friptura in sange, care e chiar buna), sa nu iti tai rotund colturile parului si sa nu iti razi rotund colturile barbii (whatever that means) si multe alte sa nu, dar noi nu vrem sa tinem cont de astea, care sunt neimportante. Deci biblia spune clar ca homosexualitatea e pacat si trebuie scapat de ea cat mai repede. Vindecarea este posibila. DECI:
1. Te trezesti intr-o dimineata si hotarasti ca nu mai esti gay/lesbiana. NU conteaza ca mai esti atras/atrasa de acelasi sex. Nimeni nu stie asta, nu-i asa? E suficient sa te identifici ca heterosexual/heterosexuala.
2. Daca esti lesbiana butch apuca-te de machiat si purtat fustite. Daca esti un gay finut trebuie sa devii un str8 pasionat de fotbal si bautor de bere. Homosexualitatea va disparea de la sine.
3. Poti apela la serviciile unor organizatii cum ar fi NARTH, CONTRACURENTULUI, EX-GAY, EXODUS INTERNATIONAL. Ei au tabere speciale unde te ajuta sa devii str8. Nu e greu. Te relaxezi frumos intr-un fotoliu comod si in timp ce urmaresti imagini homoerotice esti electrocutat. Homosexualitatea se sperie de curentul electric si fuge.
4. Apelezi la ajutorul unor frati (crestini) binevoitori, care se vor ruga in jurul tau. Ti se va da o punga de hartie (deci reciclabila) unde vei voma la un moment dat (nu te speria, iti vor provoca ei greata) homosexualitatea. Te lasa sa o iei si acasa, daca promiti ca nu o mananci la loc, ca sa redevii gay/lesbiana.
5. Daca esti barbat gay si vrei sa redevii heterosexual (da, sa redevii, pentru ca nu te-ai nascut gay, unchiul care te-a violat cand erai mic te-a facut asa, nu conteaza ca nu ai avut unul, oricum te-a violat) trebuie sa te apuci de un sport cat mai masculin. Nu exista gay in sport. Noi nu credem in homosexuali sportivi, iar daca noi nu credem in ei, acestia nu exista. E logic, nu?
6. Iti pui pe mana un elastic si de fiecare data cand te simti atras/atrasa de o persoana de acelasi sex tragi de elastic si ii dai drumul. Cu cat mai tare te doare, cu atat mai repede te vei vindeca de homosexualitate.
7. Barbatii gay trebuie sa se rada in cap, astfel nu vor mai fi o atractie pentru alti gay si vor realiza ca daca nu sunt doriti de alti barbati nu mai sunt homosexuali. Nu stiu cum functioneaza aceasta metoda la lesbiene, dar se poate incerca.
8. Baietii ii scriu mamei o scrisoare prin care o anunta ca ea i-a facut gay si rup orice relatie cu ea. Fetele ii scriu tatalui o scrisoare prin care il anunta ca nu a fost un tata bun si nu le-a creat o imagine pozitiva a barbatilor, refuzand sa mai comunice cu el. Astfel homosexualitatea va pleca la sursa, adica la parinti.
9. Te casatoresti si faci cat mai multi copii pentru ca toti cei din jur sa vada cat de str8 esti.
10. Ai putea pur si simplu sa accepti ideia ca esti gay/lesbiana/trans si sa traiesti o viata fericita fara a te minti.

P.S. Toate metodele de mai sus sunt practicate de grupurile crestine, care sustin ca pot vindeca homosexualitatea. Exceptand punctul 10.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Grupurile crestine au luat-o razna. Iata de ce:
-Sunt homosexual si sunt si finut. Problema e ca bautul berii chiar e una din putinele mele placeri. Deci homosexualitatea nu fuge de bere. Am cunoscut o persoana minunata(lesbiana) care mi-a spus ca bautul vinului rosu nu a vindecat-o de lesbianism.
-Traba cu elasticul nu tine, ca n-are cum. Sunt masochist si nu ar face decat sa ma excite si mai tare, deci iar, grupurile crestine cred ca au o viata sexuala tare plicticoasa! Nu ma intelege gresit, nu fac sex cu drujba sub pat, dar elasticul ala...:))
- Sa se rada in cap zic ei, huh? Pai iar e o problema mare: I love skin-heads, deci grad de expunere maxima:))
Imi place in schimb varianta 10 propusa de tine. Asa da!

Unknown spunea...

:)) Cat de tare e poza...
Clar, de acord cu Alexiuss cu varianta nr.10.

Anonim spunea...

Am vrut sa incerc metoda de la punctul 7. Nu mi-ar fi rezolvat orientarea si m-ar fi lasat si singura cel putin juma' de an, dar cred ca respectivii crestini ar fi fost destul de multumiti.

ileanne spunea...

m, dearest, are you kidding me? o gagica rasa in cap (so to speak) = oozing sexiness :x:x:x :)) :P

Anonim spunea...

@ileanne: oozing indeed :D, zic si eu. dar AllGay nu cred ca zice :P

Anonim spunea...

gay care au devenit heterosexuali sunt, există şi noţiunea de ex-gay, pentru cine ştie engleza vedeţi http://en.wikipedia.org/wiki/Ex-gay ; aşa că ar fi bine ca gay-ii să se străduie să scape de orientarea lor sexuală anormală

AllGay spunea...

Doamne fereste. Am spus eu ceva? Sigur ca se poate, am dat si cateva exemple de terapii curent folosite si numele organizatiilor (a se citi misiunilor) care ofera astfel de servicii.

your friend :) spunea...

The idea that if you're 15 and your mother or father says we can make you not gay anymore. There are going to be young people that are going to hear your story and say—I wonder if I can do it.

Charlene: I would say, number one, they cannot do it. Number two, parents should not say to them, oh, we can send you off to reparative therapy camp and change you from gay to straight. I have the opposing view to that. I’m being invited to conferences to present the opposing view. We have the same goal, for a kid not to go into homosexuality or not to stay in homosexuality, but I believe it's a spiritual warfare not a—let's go put you into therapy for several years and you're coming to come out straight. That has already been proven not to work. It's a spiritual warfare! It's a spirit and can only be corrected by the spirit of God, by the person who created you in the way he intended you to be. You can’t change yourself, your parents can’t change you, reparative therapy cannot change you—only a divine commitment, a sure enough commitment to Jesus Christ is the only thing that can change you. You should certainly want your entire life to be under the Christ umbrella. You should want everything that is not like him to be changing you in your life. Homosexuality is not like Him.