miercuri, 18 august 2010

In razboi cu homosexualitatea

Ma doare sa stiu ca in fiecare zi ma trezesc intr-o lume care nu ma intelege si ma respinge pentru ceea ce sunt. Pe mine si pe altii ca mine. Am vizitat-o saptamana trecuta pe bunica prietenei mele. Am fost cazate in camere separate. Nu am putut sa o tin de mana sau sa manifest orice fel de afectiune fata de prietena mea. Pentru bunica ei, oficial, suntem doar colege de apartament. La un moment dat a inceput sa imi povesteasca despre homosexuali. M-a durut sa o aud spunand ca sunt niste oameni bolnavi, niste animale care nu merita sa traiasca in societate, ci trebuie izolati in jungla. Oare ar fi spus aceste lucruri daca stia ca nepoata ei e gay? Probabil ca da. Tot mai des aud ca nu merita sa ma obosesc pentru ca nu am cum sa schimb parerea acestor oameni. Refuz sa cred asta. Refuz sa privesc pasiv cum un tata isi reneaga fiica pentru ca e lesbiana. Ma intreb cum de minciunile homofobe ale unor organizatii pot fi luate drept adevaruri?
Am aflat ca Homosexualii sunt de mai "multe feluri": homosexuali bisexuali (adica, in limbajul lor, cei activi), care pot fi si familisti (dar nu simt aceeasi placere ca si cu un barbat), si homosexualii care nu se culca cu o femeie (adica, in limbajul lor, cei pasivi)?
Ce o sa gaseasca un parinte, care nu isi vrea copilul gay, pe net? Asociatii care sustin ca il pot face bine. Articole care vorbesc despre vietile distruse ale persoanelor care au ales sa devina homosexuali. Cum putem schimba aceasta mentalitate? Asteptam pana aceasta generatie de bunici si parinti homofobi inbatranesc si mor? Ce facem cu noua generatie pe care o educa in acelasi spirit de intoleranta si extremism? Momentan stam cuminti in bancile noastre si asteptam ca Uniunea Europeana sa ne bage pe gat niste legi. Well, nu cred ca o sa se intample prea curand. It's up to us so what are we gonna do?

3 comentarii:

Claudiu spunea...

Buna,
Am mai discutat cu fete care erau lezbiene si asa cum le-am spus lor, iti spun si tie.

Lezbianismul este un pacat ca si oricare alt pacat. Si pentru ca Biblia spune ca "Toti au pacatuit si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu" tu nu esti altceva decat o pacatoasa ca fiecare inaintea lui Dumnezeu, ca si mine de altfel chiar daca pacatele celorlalti sunt de alta natura.

Iisus a spus in Biblie ca "orisicine s euita la o femeie ca s-o pofteasca, a si preacurvit cu ea in inima lui", adica Dumnezeu priveste ca pacat pofta chiar pofta din inima, pentru ca din inima pornesc toate faptele rele.
Barbatii poftesc in inima lor femei, tu poftesti fete, altii barbati poftesc barbati. Toate sunt pacate inaintea lui Dumnezeu. Ce vreau sa spun este ca in ochii lui Dumnezeu nu esti diferita de altii chiar daca altii te judeca au si ei pacatele lor.

Totusi, nu vreau sa incurajez ceea ce faci, deoarece clar, Biblia spune ca Dumnezeu te va judeca dupa faptele tale, iar daca vei fi gasita vinovata de incalcarea legii Lui vei fi pedepsita in iad pentru eternitate. Eu zic ca nu se merita.

Cerceteaza-te bine, lesbianismul nu este o disfunctie a organismului, ci este un pacat ca si oricare altul de care trebuie sa te pocaiesti.

Hristos nu a murit degeaba, El a luat asupra lui pacatele noastre, iar daca ne pocaim si mergem la El sa ne ierte, vom fi iertati.

AllGay spunea...

Ai dreptate homosexualitatea nu este o disfunctie a organismului. E la fel de normala ca si heterosexualitatea.

Madalina-Claudia Murarescu spunea...

e, kiki. probabil daca erai baiat va vorbea despre desfranare si nici nu puteai sa dormi la ea.
pentru oamenii peste o anumita varsta sexul de orice fel e subiect tabu. dragostea e subiect tabu. cati si-au vazut bunicii tinandu-se de mana sau pupandu-se?
pe aia nu poti sa-i schimbi, iar pe altii nu poti sa-i schimbi asa cum nu puteam eu sa-l fac pe unul din colegii mei sa inteleaga ca portocala mecanica nu e un film pervers si vulgar. nu te plange si fa si tu un film despre asta. sau amuza-te. sau gaseste-ti oamenii gay-friendly. pana mea. n-ai ce sa faci.