miercuri, 1 iunie 2011

no title

A inceput saptamana patimilor. (Sa vezi ca se gasesc romani ofensati de aceasta formulare). Dar sa revenim, e saptamana in care invat multe despre mine. O data pe an aflu si eu cat de mult rau fac societatii.
Tot anul imi platesc cuminte darile la stat, ratele (ca tot omul), merg la munca, ies (din cand in cand) la cate o bere, uneori ma imbolnavesc, sper la o viata mai buna, mai usoara... dar o data pe an (nu, nu de Revelion) realizez ca sunt prevestirea apocalipsei. Apropo, apocalipsa nu a venit pe 21 mai, pentru ca am avut eu alta treaba.
E saptamana festivalului gay. Nu stiu de ce dracu ii zice festival. NU am nimic de sarbatorit. NU am drepturile petru care de altfel platesc taxe, cel putin teoretic. NU am nimic de sarbatorit. M-am cam saturat de festivaluri gay in cadrul carora se tot incearca, fara vreun rezultat se pare, sa se demonstreze ca merit si eu o sansa, ca exist si eu si multi altii ca si mine. Nu sunt sigura ca isi au efectul dorit. Pe de alta parte ce alceva s-ar putea face?
Sambata 4 iunie Noua Dreapta a anuntat "vanatoarea de poponari". Eu ce as putea sa fac? Sa organizes o vanatoare de heterosexuali? Ce ar iesi din asta? Eu ii vanez pe ei, ei pe mine, ne uram reciproc fara ca sa rezolvam nimic.
Vreau o lume noua, una mai buna, mai corecta, una in care oamenii se respecta nu isi sar unii altora la gat ca niste caini salbaticiti.

4 comentarii:

Anonim spunea...

salut!apropo de evenimentul de pe 4 iunie crezi ca ai putea sa-mi dai o adresa de contact?as avea nevoi de niste photo proaspete proaspete de la marsul diversitatii....iti voi spune mai multe..dar da-mi te rog un id ceva.

iudita spunea...

Ca să ai așa ceva, trebuie să le dai peste cap preconcepții asimilate de sute de ani. Iar asta e muncă de Sisif. Din păcate, nu poți schimba omenirea dintr-o dată, doar treptat, peste generații...

Masaj erotic Craiova spunea...

sper,candva,visul tau sa ti se implineasca!

Peder Anger spunea...

O da, vanatoarea de hetereoi se va desfasura asa: iesi afara si tragi la intamplare in toate directiile. Cum in Romania nu exista cartiere gay, toate victimile vor fi hetero. Cel putin la stiri asa va fi, chiar daca ai impuscat din greseala vre-o poponareasa pensionara.
:)))