luni, 21 septembrie 2009

Love and other catastrophes

Aseara ne-am inchis in camera. Apoi ne-am certat. Nu mai stim sa comunicam. Am omorat un tantar si inca imi e frica sa nu se fi inteles gresit zgomotul de la plesnitura fatala. Nu, nu o bat. :) Dupa cateva ore de tipete, in soapta, (da se poate) si cateva lacrimi (ale mele), ne-am pupat si ne-am impacat.
Dimineata trezirea cu noaptea in cap, pe la 8 asa, ca trebuia sa ajung la examen. Nu ma intrebati ce prostii am scris nu am sa recunosc niciodata ca e lucrarea mea.

Acum la tigara de dupa examen incep sa revizuiesc lucrurile. Nu, nu de la examen, de aseara. Exista vre-o clinica care coase gura sau macar taie limba sau niste cursuri unde sa preda "Cum sa nu mai spui prostii"? Vreau sa ma inscriu sau sa ma programez. Ceva, orice. HELP

2 comentarii:

ana_maria spunea...

doar timpul te invata sa ghicesti cand esti in momente nu foarte bune si atunci sa te izolezi,daca nu te poti controla. atat.

Anonim spunea...

vreau si eu sa merg la cursul care sa te invete sa ti tii limba... si lacrimile :P... o disper uneori pe iubita mea ca plang atat de usor.