duminică, 4 octombrie 2009

Cum l-am cunoscut pe Bau-Bau

De ieri seara am ajuns la parintii prietenei mele. Aveam emotii, recunosc. Prima seara am tot avut impresia ca se uita ciudat la mine. Azi dimineata dupa un mic dejun intarziat, pentru ca noi copiii ne-am trezit mai tarziu, am fost invitata foarte prieteneste de tatal ei la o tigara.
Acum, noi in camera copilului, ei in camera lor. Dupa o discutie pe cinste in care am depanat tot felul de amintiri atat din copilaria mea cat si din cea a tatalui ei, la o tigara, doua, trei, mai multe. Noi ne intrebam daca si-au dat seama. Ei discuta ceva, nu stiu despre ce, aud doar voci si sper ca vocile nu vorbesc despre "genul relatiei noastre".

Despre ce a urmat, dupa ce ma intorc in Bucuresti.

5 octombire. Luni. Inapoi in Bucuresti. De dimineata am mancat micul dejun in trei. Eu, prietena mea si mama ei. Capul familiei era la munca. Pe la amiaza si-a luat liber ca sa vina sa ne conduca. Am fumat extraordinar de mult in week-end-ul asta. Trebuia sa imi maschez cumva tremuratul, nu? Desigur cand am ajuns la gara, pe peron, nu mai aveam nici o tigara. Se anunta trenul nostru, defapt intarzierea pe care o are. Eram deja mult prea stresata si incep sa injur printre dinti si sa fac ca babele alea "Nu se poate domle', nu se poate. NUmai in Romania se intampla asa ceva" Prietena mea spune ceva foarte dragut la un moment dat. Ma uit la ea si o vad cat de dulce si de frumoasa e si o iau pe dupa gat sa o sarut. Cum imi apropiam fata mea de fata ei realizez ca Bau-Bau e inca acolo, langa noi, pe peron. O bat usor, prieteneste, pe spate. Amandoua speram sa nu se observat nimic si sarim cat mai departe una de cealalta.
Ajunse inapoi in Bucuresti recapitulam. Asa prin treacat imi amintesc ca tatal ei se uitase la pozele din telefonul ei. Opps. Aveam ceva special acolo. Mi se parea mie ca ii inapoiaza telefonul cu o privire speriata, dar uitasem de continut atunci.
Well acum ne gandim daca intradevar si-au dat seama, dar au fost mult prea speriati sa spuna ceva sau totul e doar in capul nostru de lesbiene incoltite.

4 comentarii:

ileanne spunea...

:))) nice.

(si vezi ca e destul de grav deja ca auzi voci, sa nu faci si ce iti spun ele :P pls, allgay, don't jump! :P)

Anonim spunea...

Mai aveti sansa sa va schimbati... doar sa vreti...
http://www.homosexualitate.ro/

Dagna spunea...

De ce am vrea? Ti-ai pus intrebarea asta ? ;;)

AllGay spunea...

Maranatta ne vrea str8 si pocaiti pe toti. Iarta-l ca nu stie ce face.